Dvd Player J&S Electronics Company SRL

Reparatii DVD-Playere

Reparatii DVD-Player / Xvid

Reparam dvd playere (divx-uri) dar si reparatii / decodari dvd-playere autoradio-casetofoane, reparatii cd playere, mp3 playere, combine audio, sisteme audio 5.1 si asa mai departe.

Putem efectua urmatoarele operatii de reparare dvd: schimbare bloc optic in caz de nerecunoastere disc,inlocuri de motorase,upgrade de soft daca softul respectiv este mai vechi, reparare bloc alimentare, reparare invertor aprindere backlight display si multe altele.

Procedura reparatie

Veti veni cu dvd player-ul, il lasati in service dvd/dvx , iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatie. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si durata reparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica dvd player-ul reparat.

Service Dvd-Player

Toate reparatiile efectuate la noi vor beneficia de garantie conform legii!

! Atentie: aparatele care nu sint ridicate in termen de 3 luni acestea vor fi casate pentru a fi recuperata valoarea investita in repararea acestora.

Pentru a se asigura o reparatie de durata si rapida , acestea se efectuaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service.

Tag-uri : reparatii dvd-player, service dvx-uri, reparatii dvd bucuresti ,inlocuire bloc optic dvd, reparatii dvd-player bucuresti, service dvd-player auto, reparatii dvd-player auto

service laptop, reparatii laptop, service laptopuri, reparatii laptopuri, reballing, depanare laptop, service laptop Bucuresti, display laptop, service calculatoare, reparatii calculatoare pc, service in Bucuresti, reballing, chipset video Imobiliare Domnesti,Case de vanzare domnesti,vile de vanzare domnesti,terenuri de vanzare domnesti,vinzare case domnesti,vile domnesti,vile duplex domnesti Servicii Dezinsectie | Servicii Deratizare | Servicii Dezinfectie. Firma DDD ce ofera solutii complete : servicii de dezinsectie in bucuresti, servicii de deratizare in bucuresti si servicii de dezinfectie in bucuresti. deratizare dezinfectie dezinsectie